Group 3 Created with Sketch.

Virtual Reality

Naast online programma’s, bieden wij ook Virtual Reality. Virtual Reality maakt het mogelijk om in een virtuele wereld aan de slag te gaan met uitdagingen en het oefenen van vaardigheden, bijvoorbeeld leren ontspannen of het voeren van een sollicitatiegesprek. Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat VR een effectieve methode is om een gedragsverandering te realiseren.

Waarom Virtual Reality?
Onze missie is om alle kennis die er is op het gebied van mentale gezondheid door middel van IT-interventies bij de mensen te krijgen, zodat zij up-to-date handvatten hebben om aan de slag te gaan om weer mentaal fit en vitaal te worden. Of dat nu e-Health modules zijn, of Virtual Reality. Bovendien blijkt uit steeds meer onderzoeken dat VR positieve resultaten oplevert!
Stappenplan Aan de slag met VR
Stap 1
Contact opnemen Als je aan de slag wilt met Virtual Reality, kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of rechtstreeks naar ons bellen. Wij kunnen je eventueel nog meer informatie geven over de verschillende mogelijkheden en daarnaast jouw vragen beantwoorden.
Stap 2
Account en starterspakket Wij helpen je met het aanmaken van je account en zetten de VR-programma’s voorje klaar die jij graag wil gebruiken. Daarnaast kun je een keuze maken uit de starterspakketten en vervolgens plannen we een training in en ontvang je de VR- brillen behorend bij jouw pakket.
Stap 3
De VR-training Afhankelijk van je starterspakket geven we je een VR-training via ons beeldbelprogramma of komen we bij je langs om de VR-trainìng op locatie te geven. Je leert onder andere praktisch omgaan met de VR-programma’s en de bril en hoe je VR het beste kunt gebruiken. Aan het einde van de training heb jij de handvatten om aan de slag te gaan!
Stap 4
Aan de slag! Je beschikt nu over alle tools en vaardigheden om VR te gaan gebruiken. Kom je er even niet uit? Geen zorgen, wij staan altijd voor je klaar om je te helpen en om met je mee te denken.
Toon alles