e-Health in het onderwijs

Steeds meer studenten en leerlingen ervaren mentale klachten. De druk in het onderwijs is hoog, zowel op studenten en leerlingen als op onderwijzend en ondersteunend personeel. Daarnaast is gebleken dat studenten relatief weinig of in een te laat stadium hulp zoeken, met onnodige verergering van mentale problemen en studievertraging van dien. Gezondeboel biedt de oplossing: een groot en schaalbaar e-Mental health platform om de mentale weerbaarheid van studenten en leerlingen te vergroten.

 

Online trainingen voor studenten

Gezondeboel biedt een veilig en overzichtelijk online platform waar studenten en leerlingen een uitgebreid aanbod aan trainingen kunnen volgen, die gericht zijn op mentale klachten. De trainingen bestaan uit interactieve oefeningen, begeleidende video’s, voorbeelden uit de praktijk en belangrijke informatie over het onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als ‘somberheid’, ‘burn-out’, of ‘keuzestress’. Een deel van de online trainingen is ook beschikbaar in het Engels. 

Ons aanbod

Inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

online trainingen

Online trainingen

Je kunt een training zien als een online cursus met alle relevante informatie rondom een bepaald onderwerp – in de vorm van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips.

Vragenlijsten

Vragenlijsten

Een vragenlijst geeft inzicht en creëert bewustwording voor de onderwijsinstelling. Aan de uitkomsten van de vragenlijst kunnen trainingen van Gezondeboel gekoppeld worden.

Workshops

Workshops

Tijdens de interactieve workshops van Gezondeboel worden actuele onderwerpen op een inspirerende overgebracht op studenten en leerlingen. Denk bijvoorbeeld aan de mindfulness of het herkennen van stresssignalen.

Virtual Reality

Virtual reality

Virtual Reality maakt het mogelijk om in een virtuele omgeving aan de slag te gaan met uitdagingen, bijvoorbeeld door te ontspannen met behulp van ademhalingsoefeningen of meditatie.

Benieuwd hoe onze klanten Gezondeboel inzetten?

Wij zijn trots op onze klanten

Buas
Erasmus Universiteit
Universiteit Antwerpen
Maastricht University
Hogeschool van Amsterdam
TU Delft
Radboud University