Investeer in blije en productieve medewerkers

80% van de gebruikers voelt zich geholpen door Gezondeboel

Ontdek onze trainingen

Ontdek Gezondeboel

 

Steeds meer medewerkers rapporteren mentale klachten, meer dan de helft van al het ziekteverzuim heeft zelfs een psychische oorzaak. Daarentegen is mentaal verzuim een lastig en kostbaar gebied om te benaderen door jou als werkgever.

Bij Gezondeboel helpen wij jou hierbij door medewerkers de handvatten te bieden om veerkrachtig te worden en de eigen regie te nemen over hun (mentale) gezondheid. We zorgen dat het Gezondeboel platform intern draagvlak krijgt binnen jouw organisatie en zetten daar de juiste activatie middelen voor in.

Gezondeboel bij Buurtzorg

Liesbeth Heiting – Buurtzorg

Sinds 2019 hebben alle medewerkers van Buurtzorg toegang tot een anoniem zelfhulpplatform waar zij onbeperkt gebruik kunnen maken van meer dan 40 online trainingen, die zich richten op het versterken van mentaal welzijn. We spraken Liesbeth Heiting, wijkverpleegkundige bij Buurtzorg, over haar ervaring met de Gezondeboel trainingen.

Klantervaring Gezondeboel

Meet en verhoog vitaliteit

Waar staat jouw organisatie?

Met onze vragenlijsten achterhaal je tijdig hoe het écht met jouw medewerkers gaat. Meet bijvoorbeeld de ervaren werkdruk of de mate van duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie. De verschillende vragenlijsten geven direct inzicht, zowel voor de medewerker als voor de organisatie.

Aan de uitkomst van de vragenlijsten kan vervolgens een trainingsaanbod of coach van Gezondeboel gekoppeld worden, zodat medewerkers gelijk aan de slag kunnen met hun mentale welzijn.

Effectieve online trainingen

Binnen het platform van Gezondeboel kunnen medewerkers zelf begeleiding opstarten in de vorm van online trainingen. We bieden een breed aanbod van meer dan 60 trainingen, variërend van slaapproblemen en overgangsklachten tot ontspanning en veerkracht.

Onze trainingen worden ontwikkeld door een team van gespecialiseerde e-Healthontwikkelaars die samenwerken met psychologen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen.

Effectieve trainingen

Persoonlijke coach voor extra begeleiding

Persoonlijke coach voor extra begeleiding

Soms hebben medewerkers een extra steuntje in de rug nodig. Dit kan worden gegeven door een persoonlijke coach. De coach begeleidt de werknemer via het Gezondeboel-platform door middel van chat of beeldbellen en helpt hem of haar met het doorlopen van een training.

Al onze coaches zijn psycholoog en kunnen zowel korte als intensieve trajecten verzorgen. De coach kent de route en de valkuilen en kan daarom bijsturen, steunen en motiveren wanneer dat nodig is. Indien nodig kan de coach medewerkers doorverwijzen naar verdere hulp buiten of binnen de organisatie.

Onze prijzen

Alle bedragen zijn per medewerker, per jaar (excl. btw)

 • Pakket op maat
 • Keuze uit 60+ trainingen
 • Onbeperkt toegang
 • Persoonlijk implementatie- en activatieplan
 • Persoonlijke relatie- en activatiemanager
 • Gebruikersrapportage
1 Jaar

€ 39,95

2 Jaar
(meest gekozen)
Bespaar 12,5%

€ 34,95

3 Jaar
Bespaar 25%

€ 29,95

1 Jaar

€ 29,95

2 Jaar
(meest gekozen)
Bespaar 12,5%

€ 25,95

3 Jaar
Bespaar 25%

€ 22,95

1 Jaar

€ 19,95

2 Jaar
(meest gekozen)
Bespaar 12,5%

€ 17,95

3 Jaar
Bespaar 25%

€ 14,95

1 Jaar

€ 9,95

2 Jaar
(meest gekozen)
Bespaar 12,5%

€ 8,95

3 Jaar
Bespaar 25%

€ 7,95

Benieuwd naar
Gezondeboel?

Laat je gegevens achter en wij nemen snel
contact op met jou om je meer te vertellen over
hoe Gezondeboel jouw werknemers mentaal
gezond houdt.  Sjoerd Bezemer

  Business Developer

  Bel ons maandag tot en met
  vrijdag tussen 09.00 en 17.00
  uur.