De juiste interventie op het juiste moment

Passende digitale oplossingen voor de gehele organisatie

Ontdek onze trainingen

afbeelding van werknemers met volle batterij

Een mentaal weerbare organisatie

 

Veel organisaties focussen zich bij verzuim met name op de verzuimende werknemers. Er zijn echter maar weinig organisaties die zich richten op het actief bevorderen van het welzijn van alle medewerkers.

Met een preventieve aanpak vergroot je de regie van de gezonde werknemers over hun mentale gezondheid. Dit leidt tot bevlogen, betrokken en vitale werknemers die beter beschermd zijn tegen stress, werkdruk en burn-outs.

Voorkom uitval bij de risicogroep

 

Al jarenlang neemt psychosociale arbeidsbelasting bij medewerkers toe. Dit uit zich onder andere in toenemende werkstress en burn-out klachten. Uit recent onderzoek blijkt dat er in Nederland meer dan vier miljoen mensen zijn met een ‘verborgen burn-out’. Deze mensen dreigen binnen een half jaar uit te vallen als zij geen ondersteuning krijgen.

Tijdige actie kan ervoor zorgen dat de situatie niet verergert en dat werknemers die zich in de risicogroep bevinden weer kunnen herstellen.

Klantervaring Gezondeboel

@risk afbeelding van werknemer met lagere batterij

Meet en verhoog vitaliteit

@home afbeelding van werknemer met lege batterij

Ondersteun werknemers
die zijn uitgevallen

Help! Je werknemer is uitgevallen door psychische klachten. Niet fijn voor de werknemer maar ook niet voor jou als werkgever. Het is daarom belangrijk dat de uitgevallen werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk kan en duurzaam kan re-integreren.

Digitale oplossingen kunnen een grote rol spelen in het herstel van de werknemer. Denk aan het verminderen van klachten, efficiëntere begeleiding tijdens herstel en het verbeteren van coping vaardigheden.

Benieuwd naar
Gezondeboel?

Laat je gegevens achter en wij nemen snel
contact op met jou om je meer te vertellen over
hoe Gezondeboel jouw werknemers mentaal
gezond houdt.

    Hélène Dutoit 

    Business Developer

    Bel ons maandag tot en met
    vrijdag tussen 09.00 en 17.00
    uur.