Gezondeboel voor bedrijven

Versterken van mentale weerbaarheid van medewerkers

Steeds meer medewerkers rapporteren mentale klachten. Tegelijkertijd is mentaal verzuim een moeilijk en kostbaar gebied voor de werkgever. Gezondeboel biedt de oplossing: een schaalbaar online aanbod om de mentale weerbaarheid van medewerkers te vergroten. Hierbij geloven we in amplitie (het versterken van medewerkers), data-gerichtheid (meten=weten) en eigen regie (medewerkers zelf aan zet). 

Ben jij bedrijfspsycholoog, bedrijfsarts of bedrijfsmaatschappelijk werker? Lees hier meer over het inzetten van Gezondeboel als professional.

Ons aanbod

Inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

Online trainingen

Je kunt een training zien als een online cursus met alle relevante informatie rondom een bepaald onderwerp – in de vorm van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips.

Vragenlijsten

Een vragenlijst geeft inzicht en creëert bewustwording, zowel voor de medewerker als voor de organisatie. Aan de uitkomsten van de vragenlijst kunnen trainingen van Gezondeboel gekoppeld worden.

Workshops

Workshops

Tijdens interactieve workshops worden actuele onderwerpen op een inspirerende manier behandeld. Denk bijvoorbeeld aan de overgang, mentale veerkracht of het herkennen van stresssignalen.

Coaching

Coaching

Voor medewerkers die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken hebben we professionele coaches klaarstaan. De coaching vindt plaats via (beeld)bellen en chatberichten.

Virtual reality

Virtual Reality maakt het mogelijk om in een virtuele omgeving aan de slag te gaan met uitdagingen, bijvoorbeeld door te ontspannen met behulp van ademhalingsoefeningen of meditatie.

Beeldbellen

Beeldbellen

Door gebruik te maken van beeldbellen kunnen professional en gebruiker op een beveiligde manier op afstand met elkaar communiceren.

Aan de slag

Starten met Gezondeboel 

Wij vinden het belangrijk dat onze diensten goed worden geïntroduceerd en dat er draagvlak is binnen de organisatie. Na een inventarisatie en een op maat gemaakt activatieplan, gaan we aan de slag!

 

Wat zijn de voordelen?

  • Werken vanuit amplitie en positieve psychologie 
  • Vergroten van hulpbronnen en inzicht in stressoren
  • Inzicht in de @risk-groep
  • Ruim aanbod passend bij elke doelgroep
  • Laagdrempelig 
  • Hoge gebruikerstevredenheid (8,1)
  • Ontwikkeld met experts en wetenschappers  
  • Expert in online gedragsverandering

58

Innovatieve e-Healthtrainingen

68%

Klachtafname gebruikers

8.1

Gebruikerswaardering

Zij gingen u al voor

Ontdek wat onze gebruikers van ons vinden

Wilhelmina Ziekenhuis Assen
KLM
Buurtzorg
Provincie Zuid Holland
Just brands
Gemeente Rotterdam
Gemeente Hoorn