Onze visie & missie

Mensen het vermogen geven om veerkrachtig te leven

Door psychologische kennis vanuit de hele wereld begrijpelijk en toegankelijk beschikbaar te stellen voor iedereen en op het juiste moment, willen wij mensen het vermogen geven om veerkrachtig te leven.

Preventie is hierbij het uitgangspunt. We creëren in een vroegtijdig stadium bewustwording en bieden een laagdrempelige interventie. 

Wij geloven in eigen regie: iedereen kan, met behulp van de juiste hulpmiddelen en vaardigheden, aan zijn eigen mentale gezondheid werken. Gezondeboel biedt hierbij de hulp die nodig is met apps, online programma’s en virtual reality.

Hulp is pas écht iets waard als er iets mee wordt gedaan. Daarom vinden wij gebruiksgemak ontzettend belangrijk. Zowel de gebruiker als de professional moet geïnspireerd en met plezier gebruik kunnen maken van onze diensten. Daarom ontwikkelen we ons aanbod vanuit de behoefte van de gebruiker en zorgen we dat het altijd en overal toegankelijk is, waar je ook bent.

Waarom Gezondeboel?

  • Met ruim 150.000 gebruikers expert in online gedragsverandering
  • Laagdrempelig en hoge gebruikerstevredenheid (8.1)
  • Ontwikkeld met experts, gebruikers, wetenschappers en psychologen 
  • Zowel als zelfhulp, als begeleid (blended care) in te zetten 

Onze achtergrond

Gezondeboel is ontstaan vanuit Therapieland‚ een innovatieve speler in de zorg die inspirerende e-Health programma’s biedt. Sinds de oprichting in 2012 heeft Therapieland ruim 120 innovatieve online programma’s ontwikkeld voor de geestelijke gezondheidszorg (basis GGZ en gespecialiseerde GGZ), de huisartsenzorg & POH, en de ziekenhuiszorg.

Therapieland wordt gebruikt door meer dan 4000 huisartsenpraktijken, 3000 psychologenpraktijken en een aantal ziekenhuizen. Therapieland heeft ruim 150.000 gebruikers. In 2018 is Gezondeboel opgericht om ook mensen buiten de zorg de handvatten te bieden om de beste versie van zichzelf te worden.