Onze missie & visie

Onze missie is om 100 miljoen mensen het vermogen te geven om mentaal veerkrachtig te worden en te blijven. Dit doen we door intelligente, inspirerende en verbindende psychologie-on-demand beschikbaar te stellen voor iedereen. Of je nu werknemer, student, cliënt of wie dan ook bent. 

Wij geloven daarbij in de eigen regie van mensen: iedereen kan, met behulp van de juiste hulpmiddelen en vaardigheden, aan zijn eigen mentale gezondheid en vitaliteit werken. Of je nu preventief wilt werken aan je weerbaarheid of gericht aan de slag wilt met mentale klachten. 

Bij ons volledige aanbod staat gebruiksgemak centraal. Iedereen moet geïnspireerd en met plezier gebruik kunnen maken van onze diensten. Wij denken dan ook altijd vanuit de behoefte van de gebruiker en zorgen ervoor dat de hulp altijd toegankelijk blijft, waar iemand ook is.

Alleen door slim samen te werken, kunnen we een mentaal veerkrachtige samenleving creëren. Wij geloven daarom ook in de kracht van een netwerk en moedigen onze gebruikers aan de sociale en professionele omgeving te betrekken bij hun proces. 

Illustratie Effectiviteitsmeter
Therapieland logo wit

Onze achtergrond

 

Gezondeboel is ontstaan vanuit Therapieland‚ een innovatieve en vertrouwde speler in de zorg. Sinds de oprichting in 2012 heeft Therapieland ruim 170 innovatieve online programma’s ontwikkeld voor de GGZ, de huisartsenzorg & POH en de ziekenhuiszorg.

Waar Therapieland zich voornamelijk focust op de gerichte behandeling van mentale klachten, specialiseren we ons bij Gezondeboel in amplitie en preventie. Iedereen kan namelijk op een gegeven moment een tegenslag krijgen en in de knoop komen met zichzelf of een specifieke situatie. Op de werkvloer, in het onderwijs en binnen het sociaal domein. Het is daarom belangrijk dat je op tijd de kennis en de tools hebt om veerkrachtig met tegenslagen om te gaan. 

We creëren met e-Health van Gezondeboel al in een vroegtijdig stadium bewustwording en bieden laagdrempelige handvatten om te werken aan thema’s als mentale gezondheid, leefstijl en vaardigheden.