Een gezond sociaal domein

Een innovatief e-Healthplatform voor een vitale samenleving

Een gezonde en vitale samenleving begint in de wijk. Bij Gezondeboel willen we de eigen regie van inwoners stimuleren door hen de juiste handvatten te bieden waarmee zij in staat zijn om zelf te werken aan hun vitaliteit. Onze inspirerende en toegankelijke trainingen bieden deze handvatten en geven inzicht in gedrag en kennis over mentale gezondheid. Naast uitleg en informatie worden er ook opdrachten en vragenlijsten geboden waar inwoners zelfstandig mee aan de slag kunnen gaan om hun gezondheid en mentale weerbaarheid te bevorderen.

Zorgaanbieders in het sociaal domein willen we met ons platform ondersteunen om zo goed mogelijk om te gaan met multiproblematiek en zodat kwetsbare burgers weer grip krijgen op hun situatie. Middels de e-learning doe je als professional in het sociaal domein kennis op over verschillende onderwerpen, van schuldhulpverlening tot omgaan met emoties en slaapproblematiek. Daarnaast kun je monitoren hoe het met iemand gaat en kan er beveiligd berichtenverkeer plaatsvinden, waaronder beeldbellen. Op deze manier werken we samen aan een gezond sociaal domein!

Ons aanbod

Inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

Online trainingen

Je kunt een training zien als een online cursus met alle relevante informatie rondom een bepaald onderwerp – in de vorm van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips.

Vragenlijsten

Een vragenlijst geeft inzicht en creëert bewustwording, zowel voor bewoners als voor de organisatie. Aan de uitkomsten van de vragenlijst kunnen trainingen van Gezondeboel gekoppeld worden.

Beeldbellen

Beeldbellen

Door gebruik te maken van beeldbellen kunnen professional en gebruiker op een beveiligde manier op afstand met elkaar communiceren.

Aan de slag!

Starten met Gezondeboel

Starten met Gezondeboel doe je niet alleen. Wij helpen graag bij het implementeren van e-Health binnen jouw organisatie. Vervolgens zullen we ieder kwartaal een gebruikersrapportage sturen met persoonlijke feedback om te kunnen monitoren hoe Gezondeoel wordt gebruikt binnen jouw organisatie. Ook kunnen wij helpen met een activatietraject waarbij we mensen binnen jouw organisatie stimuleren om Gezondeboel te gebruiken. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat e-Health geïntegreerd wordt in jouw hulpverlening.

Wat zijn de voordelen?

  • Zelfredzaamheid wordt gestimuleerd
  • Ruim aanbod, passend bij elke doelgroep
  • Laagdrempelig 
  • Hoge gebruikerstevredenheid (8,1)
  • Ontwikkeld met experts en wetenschappers  
  • Toegankelijk voor een brede doelgroep
  • Levenslang toegang tot de online programma’s
  • Sociale omgeving betrekken
Therapieland Patientenpopulatie

Ben jij binnen de gemeente bezig met de invulling van het gezondheidsbeleid op basis van de nieuwe Landelijke Nota Gezondheidsbeleid 2020-2024, en wil je weten hoe e-Health een rol kan spelen in het behalen van de ambities? Lees hier verder of neem contact op met Eline Eelkema via 06-48457221 of eline@gezondeboel.nl.

Extra opties

  • Beeldbellen
Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof en voldoen wij aan de geldende regels binnen de EU.

Zij gingen u voor

Sense
Samenbeter
Jeugdteam Oostzaan - Wormerland

Zo beoordelen je gebruikers ons platform

Gebruikerswaardering

8,1

Afname klachten bij

67%

Zou Gezondeboel aanraden

76%