photo

Symposium 'Gezondeboel in je huiskamer'

Gepubliceerd op Dec. 20, 2018, 1:51 p.m.

Gezondeboel in je huiskamer

Hoe signaleren leidt tot innoveren

Donderdag 24 januari organiseren Therapieland en Gezondeboel in het kader van de e-Health week het symosium 'Gezondeboel in je huiskamer. Hoe signaleren leidt tot innoveren.' Op deze avond neemt een cliënt je mee in zijn reis van het signaleren van zijn mentale klachten tot het vinden van innovatieve oplossingen om de beste versie van zichzelf te worden. Tijdens zijn zoektocht ontmoeten we diverse experts die antwoord geven op zijn vragen. Aan het einde van de avond weet de cliënt meer over wat zijn klachten betekenen en met hem doen, wat hij hier aan zou kunnen doen en wat de rol van innovatie kan zijn. Het belooft een inspirerende avond te worden, dus we hopen je op 24 januari in de Tolhuistuin te zien!

Wanneer? Donderdag 24 januari 
Hoe laat? Van 18.00 tot 21.30 uur
Waar? De Tolhuistuin, IJpromenade 2 in Amsterdam

De sprekers:

Prof. dr. Claudi Bockting

Hoogleraar Klinische Psychologie in de Psychiatrie aan Amsterdam UMC en afdeling psychiatrie aan de Universiteit van Amsterdam en Klinisch Psycholoog Claudi Bockting vertelt meer over haar expertise op het gebied van depressie en e-Health en gaat hierover met de cliënt in gesprek.


 

Prof. dr. Floortje Scheepers

Hoogleraar Innovatie in de GGZ en hoofd afdeling Psychiatrie in het UMCU Floortje Scheepers vertelt meer over innovatie in de zorg, de toekomst van de zorg en de rol van big data. Ze gaat met de cliënt in gesprek over wat dit allemaal voor hem betekent en wat het hem kan bieden. 


 

Pauline Dibbets

Universitair Docent Klinische Psychologie aan de Maastricht University Pauline Dibbets gaat met de cliënt in gesprek over Virtual Reality en de hoe dit kan worden ingezet om psychische problemen te onderzoeken.  

Jeroen Stek

Therapeut, coach en trainer Jeroen Stek neemt je in de rol van cliënt mee in zijn reis om meer te weten te komen over zijn mentale klachten en behandelmogelijkheden. Hij stuit op diverse innovatieve oplossingen.


 

Programma symposium

18:00 uur 
Ontvangst met een hapje en een drankje

18:30 uur
Start symposium

20:30 uur
Borrel