Slechte gewoontes

Over het programma

In dit programma wordt in verschillende stappen gewerkt aan het verminderen van je slechte gewoontes. Je gaat aan slag met je motivatie en het omgaan met stress. 

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor mensen met een slechte gewoonte, waar ze vanaf willen (bijvoorbeeld roken, snoepen of nagelbijten). Het programma is bedoeld voor lichte tot matige klachten, bij zwaardere verslaving zal intensievere begeleiding nodig zijn en we raden je in dat geval dan ook aan om hiervoor hulp te zoeken.

Korte inhoud 

Je begint met het registreren van de klachten. Sessie twee richt zich op motivatie, motiverende gesprekstechnieken en het belang van de sociale omgeving. Sessie drie gaat over bewustwording. Je gaat op zoek naar de trigger van jouw gedrag, je gaat patronen ontdekken en krijgt tips om je wilskracht te vergroten en met je behoeftes om te gaan. De sessie hierna gaat over moeilijke momenten, zoals stress. In sessie vijf staan verschillende technieken om je gedrag te beïnvloeden centraal.     

Tijdsindicatie: 8 - 10  weken 

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!