Seksualiteit - Basisprogramma

Over het programma

Vaak lijkt het alsof seks vanzelf gaat, maar dit is echt niet altijd zo. Het kan zijn dat je helemaal niet opgewonden wordt terwijl je seks hebt, of dat er iets ongemakkelijks gebeurd. Het kan ook zijn dat vrijen altijd pijn doet of het kan zijn dat je geen zin in seks hebt. In dit programma ga je naar jouw probleem kijken, zodat je kunt ontdekken hoe seks voor jou fijner kan worden. Je krijgt informatie over seks en vindt daarna een aantal oefeningen. 

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor mensen die problemen ervaren op het gebied van seks. Ook als je niet goed durft te praten over seks, kun je wat aan dit programma hebben. Je kunt dit programma alleen of samen met je partner volgen.

Korte inhoud 

In dit programma krijg je de informatie over seks, zodat je je meer bewust wordt van jouw seksleven. Je onderzoekt wat seks voor jou betekent en wat jij belangrijk vindt in seks. Vervolgens ga je aan de slag met verschillende oefeningen, waarin je onder andere leert praten over seks. 

Tijdsindicatie: 4-6 weken 

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!