Rouw na suïcide

Over het programma

Het verlies van een dierbare is een van de heftigste en meest ingrijpende, negatieve gebeurtenissen in iemands leven. Zeker als iemand overlijdt door zelfdoding. Vragen over waarom en of het te voorkomen was, spelen wellicht in je hoofd. Mogelijk vraag je je af hoe je het leven weer op kunt pakken. Dit programma helpt je op weg.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor volwassenen die een rouwperiode doormaken na het verliezen van een dierbare aan zelfdoding (suïcide).

Korte inhoud 

In dit programma krijg je informatie over de verschillende fasen in het rouwproces aan de hand van het rouwmodel van William Worden. Je krijgt uitleg over de rouwperiode, met onder andere praten over verlies, traumatische vondst en reacties van anderen; rouw binnen het gezin en we besteden aandacht aan jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Met behulp van verschillende opdrachten bieden we je handvatten om meer grip te krijgen op je leven na het doormaken van zo’n verlies.

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!