Rouw na moord en doodslag

Over het programma

Het verlies van een dierbare is een van de heftigste en meest ingrijpende, negatieve gebeurtenissen in iemands leven. Zeker als iemand wordt vermoord of wanneer er sprake is van doodslag met voorbedachte rade. Vragen over waarom en of het te voorkomen was, spelen wellicht in je hoofd. Mogelijk vraag je je af hoe je het leven weer op kunt pakken. Dit programma helpt je op weg. 

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor volwassenen die een rouwperiode doormaken na het verliezen van een dierbare door moord of doodslag.

Korte inhoud 

In dit programma krijg je uitleg over de verschillende fasen in het rouwproces aan de hand van het rouwmodel van William Worden. Daarnaast staan we stil bij de rouwperiode, met onder andere traumatische ervaring, praten over verlies en reacties van anderen. We besteden daarbij aandacht aan jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Met behulp van verschillende opdrachten bieden we je de handvatten om meer grip te krijgen op je leven na het doormaken van het verlies. 

Tijdsindicatie: 8 - 10 weken

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!