Geen zin in seks

Over het programma

Als je merkt dat je geen zin (meer) hebt in seks en moeilijk opgewonden raakt en je hier graag iets aan wilt doen, kan dit programma je hierbij helpen. Je gaat aan de slag om seksuele prikkels te (her)ontdekken.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor mensen die merken dat zij geen zin (meer) hebben in seks en moeilijk in de opwindingsfase komen, en dit wel graag zouden willen.

Korte inhoud 

Het programma start met uitleg over hoe opwinding tot stand komt, welke voorwaarden er nodig zijn om die opwinding te kunnen ervaren, en wat er eigenlijk achter de ‘geen zin’ van seks kan zitten. Daarna wordt ingegaan op het zin in seks maken. Er is aandacht voor het (her)ontdekken van seksuele prikkels en daarnaast onderzoek je uitgebreid wat je fijn vindt, en wat je fijn zou kunnen vinden. Aan de hand van oefeningen wek je de nieuwsgierigheid en het verlangen naar elkaar weer op. Ook leer je middels oefeningen om op een meer constructieve manier te communiceren. Je leert hoe je wensen uit, ook zonder woorden. 

Tijdsindicatie: 4 - 6 weken

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!