Druk en afgeleid

Over het programma

Heb je vaak last van een onrustig lichaam of een vol hoofd en merk je dat je snel afgeleid wordt? In dit programma ga je aan de slag met jouw klachten en leer je hoe je beter kunt structureren en plannen in het dagelijks leven.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor mensen die vaak druk en afgeleid zijn. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van een onrustig lichaam of een vol hoofd. Ook is het programma geschikt voor mensen met AD(H)D-klachten.

Korte inhoud 

Het programma bestaat uit vier onderdelen. In de eerste sessie wordt uitgelegd wat druk en afgeleid gedrag is en besteden we aandacht aan jouw sterke kanten. Vervolgens staan we stil bij emoties: hoe je omgaat met vervelende emoties en daarnaast wordt de emotiethermometer toegelicht. In sessie drie krijg je handvatten voor het structureren en plannen in het dagelijks leven. Aan het einde van het programma kun je een screeningslijst invullen, waarmee je inzicht krijgt op jouw eventuele kans op AD(H)D. 

Tijdsindicatie: 4 - 6 weken

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!