Erectieverlies

Over het programma

Dit programma is bedoeld voor iedereen die een probleem heeft met het krijgen van een erectie. Iets dat iedere man weleens overkomt, maar als het te vaak gebeurt, kan het je onzeker maken. Via dit programma kun je inzicht krijgen in de voorwaarden die nodig zijn voor het krijgen of behouden van een erectie en welke factoren een rol spelen bij erectieverlies. Je staat stil bij wat er voor jou nodig is om meer beheersing over je erectie te krijgen, zodat het erectieverlies je minder frustreert.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor mannen die problemen ervaren met het krijgen of behouden van een erectie. 

Korte inhoud 

In het programma start je met psycho-educatie over seksuele opwinding, erectie en de mogelijke stoorzenders. Daarna onderzoek je je eigen erectieverlies door middel van een vragenlijst. In de daaropvolgende sessies sta je stil bij de verschillende stoorzenders, te weten: het samenspel tussen je penis en je hoofd, het samenspel tussen je lijf en je penis en het samenspel tussen je penis en je partner. Gedurende het programma wordt ingegaan op jouw persoonlijke doelen. 

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!