De juiste interventie op het juiste moment

Passende digitale oplossingen voor de @risk groep

afbeelding van de mentale sixpack

De mentale sixpack

 

De Mentale Sixpack is een eerste introductie naar actief werken aan je eigen mentale gezondheid. De hele organisatie gaat tegelijkertijd aan de slag!

Gedurende 12 weken gaan werknemers aan de slag met een online programma bestaande uit 6 belangrijke onderdelen rondom mentale gezondheid.

Aan de hand van vragenlijsten komen medewerkers er achter op welke onderdelen van mentale gezondheid, zij zichzelf nog verder kunnen ontwikkelen. Vervolgens worden er aanbevelingen gedaan voor uitgebreidere Gezondeboel trainingen omtrent deze onderdelen.

Effectieve online trainingen

 

Binnen het platform van Gezondeboel kunnen medewerkers zelf begeleiding opstarten in de vorm van online trainingen. We bieden een breed aanbod van meer dan 60 trainingen, variërend van slaapproblemen en overgangsklachten tot ontspanning en veerkracht.

Onze trainingen worden ontwikkeld door een team van gespecialiseerde e-Healthontwikkelaars die samenwerken met psychologen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen.

afbeeldingen van de trainingen lekker slapen, mindfulness en thuiswerken
Illustratie van man aan het beeldbellen

Persoonlijke coach voor extra begeleiding

 

Soms hebben medewerkers een extra steuntje in de rug nodig. Dit kan worden gegeven door een persoonlijke coach. De coach begeleidt de werknemer via het Gezondeboel-platform door middel van chat of beeldbellen en helpt hem of haar met het doorlopen van een training.

Al onze coaches zijn psycholoog en kunnen zowel korte als intensieve trajecten verzorgen. De coach kent de route en de valkuilen en kan daarom bijsturen, steunen en motiveren wanneer dat nodig is. Indien nodig kan de coach medewerkers doorverwijzen naar verdere hulp buiten of binnen de organisatie.

Het laatste nieuws

Hier vind je tips en nieuws over hoe om te gaan met kwetsbare werknemers

Benieuwd naar
Gezondeboel?

Laat je gegevens achter en wij nemen snel
contact op met jou om je meer te vertellen over
hoe Gezondeboel jouw werknemers mentaal
gezond houdt.

    Hélène Dutoit 

    Business Developer

    Bel ons maandag tot en met
    vrijdag tussen 09.00 en 17.00
    uur.