e-Health voor professionals

Een innovatief online e-Healthplatform 

Bij e-Coaching wordt het traditionele model van face to face contact tussen professional en cliënt vervangen door of aangevuld met online coaching. Gezondeboel biedt een veilig en overzichtelijk online platform waar je als professional online trainingen en vragenlijsten kunt uitsturen, cliënten kunt monitoren, kan beeldbellen met cliënten en beveiligd berichten kunt versturen.

 

Doelgericht gedragsverandering realiseren

Met e-Health kan er snel resultaat worden behaald. Het inzetten van online functionaliteiten versnelt de natuurlijke manier waarop mensen leren en gedragsverandering realiseren. Uit onderzoek blijkt dat online trainingen effectief zijn bij het aanpakken van psychische klachten.

 

Online trainingen 

Gezondeboel biedt een uiteenlopend aanbod van online trainingen gericht op het versterken van mentale gezondheid. De online trainingen bestaan uit interactieve oefeningen, begeleidende video’s, voorbeelden uit de praktijk en belangrijke informatie over het onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als ‘somberheid’, ‘burn-out’, of ‘communiceren’. Onze online trainingen worden ontwikkeld door een team van gespecialiseerde e-Healthontwikkelaars die samenwerken met wetenschappers en ervaringsdeskundigen. Zet de online trainingen in als coach, bedrijfspsycholoog, bedrijfsarts, bedrijfsmaatschappelijk werker of studentenpsycholoog.

 

Voordelen van e-Coaching met Gezondeboel

 • Zelfmanagement van cliënten wordt gestimuleerd doordat zij in eigen tempo en op een zelfgekozen tijdstip verder aan hun klachten kunnen werken. 
 • Efficiëntere behandeling, doordat de cliënt thuis met extra informatie, oefeningen en heldere psycho-educatie aan de slag kan, kan er tijdens de face to face sessies meer tijd worden besteed aan andere zaken.
 • Minder reistijd voor cliënten en professionals doordat er vaker en korter online contact mogelijk is.
 • Omgevingsgerichte aanpak, ons platform biedt de mogelijkheid om de sociale omgeving van de cliënt te betrekken. De sociale omgeving krijgt tips hoe om te gaan met de klachten van de cliënt, wat duurzaam herstel bevorderd.

 

Veilig en betrouwbaar

Het platform van Gezondeboel is optimaal beveiligd. De gegevens die met ons worden gedeeld worden bewaard volgens ISO 27000 en NEN 7510 richtlijnen. Ook is voldoet Gezondeboel aan de AVG-richtlijnen. Zie privacystatement voor meer informatie.

 

Vraag een demo aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden het inzetten van e-Health als professional? Vraag dan een demo aan.

Ons aanbod

Inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

Online trainingen

Je kunt een training zien als een online cursus met alle relevante informatie rondom een bepaald onderwerp – in de vorm van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips.

Vragenlijsten

Een vragenlijst geeft inzicht en creëert bewustwording, zowel voor de professional als voor de cliënt. Aan de uitkomsten van de vragenlijst kunnen trainingen van Gezondeboel gekoppeld worden.

Beeldbellen

Beeldbellen

Door gebruik te maken van beeldbellen kunnen professional en gebruiker op een beveiligde manier op afstand met elkaar communiceren.

Aan de slag!

Starten met Gezondeboel

Starten met Gezondeboel doe je niet alleen. Wij helpen graag bij het implementeren van e-Health binnen jouw organisatie. Vervolgens zullen we ieder kwartaal een gebruikersrapportage sturen met persoonlijke feedback om te kunnen monitoren hoe Gezondeoel wordt gebruikt binnen jouw organisatie. Ook kunnen wij helpen met een activatietraject waarbij we mensen binnen jouw organisatie stimuleren om Gezondeboel te gebruiken. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat e-Health geïntegreerd wordt in jouw hulpverlening.

Wat zijn de voordelen?

 • Werken vanuit amplitie 
 • Ruim aanbod, passend bij elke doelgroep
 • Laagdrempelig 
 • Hoge gebruikerstevredenheid (8,1)
 • Ontwikkeld met experts en wetenschappers  
 • Expert in online gedragsverandering
 • Levenslang toegang tot de online programma’s
 • Sociale omgeving betrekken
 • Eigen regie wordt gestimuleerd
Therapieland Patientenpopulatie

Bekijk hier meer informatie over de tarieven van Gezondeboel

Extra opties

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof en voldoen wij aan de geldende regels binnen de EU.

Wat denken cliënten van ons platform?

Zou Gezondeboel aanraden

76%

Ervaren afname van klachten door gebruik platform

63%

Tevredenheid is gemiddeld een

8.1

Zij gingen u al voor