Onze e-Health

Een innovatief online platform voor professionals

Op het online platform van Gezondeboel kun jij als professional online trainingen en vragenlijsten uitsturen, cliënten monitoren, beeldbellen met cliënten en beveiligd berichten versturen.  Zo kan je als professional jouw cliënt nog beter ondersteunen, waar en wanneer dat voor jullie uitkomt. Dit platform is te gebruiken door coaches, arbo-artsen, bedrijfs- en studentenpsychologen en bedrijfsmaatschappelijk werkers. Het is een innovatieve aanvulling op de ondersteuning van jouw cliënt.

Voor wie?

Zet Gezondeboel in als coach, bedrijfspsycholoog, bedrijfsarts, bedrijfsmaatschappelijk werker of studentenpsycholoog.

Ons aanbod

Inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

Online trainingen

Je kunt een training zien als een online cursus met alle relevante informatie rondom een bepaald onderwerp – in de vorm van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips.

Vragenlijsten

Een vragenlijst geeft inzicht en creëert bewustwording, zowel voor de professional als voor de cliënt. Aan de uitkomsten van de vragenlijst kunnen trainingen van Gezondeboel gekoppeld worden.

Workshops

Workshops

Tijdens interactieve workshops worden actuele onderwerpen op een inspirerende manier behandeld. Denk bijvoorbeeld aan de mindfulness, ontspannen met Virtual Reality of het herkennen van stresssignalen.

Beeldbellen

Beeldbellen

Door gebruik te maken van beeldbellen kunnen professional en gebruiker op een beveiligde manier op afstand met elkaar communiceren.

Virtual reality

Virtual Reality maakt het mogelijk om in een virtuele omgeving aan de slag te gaan met uitdagingen, bijvoorbeeld door te ontspannen met behulp van ademhalingsoefeningen of meditatie.

Aan de slag!

Starten met Gezondeboel

Starten met Gezondeboel doe je niet alleen. Wij helpen graag bij het implementeren van e-Health binnen jouw organisatie. Vervolgens zullen we ieder kwartaal een gebruikersrapportage sturen met persoonlijke feedback om te kunnen monitoren hoe Gezondeoel wordt gebruikt binnen jouw organisatie. Ook kunnen wij helpen met een activatietraject waarbij we mensen binnen jouw organisatie stimuleren om Gezondeboel te gebruiken. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat e-Health geïntegreerd wordt in jouw hulpverlening.

Wat zijn de voordelen?

  • Werken vanuit amplitie 
  • Ruim aanbod, passend bij elke doelgroep
  • Laagdrempelig 
  • Hoge gebruikerstevredenheid (8,1)
  • Ontwikkeld met experts en wetenschappers  
  • Expert in online gedragsverandering
  • Levenslang toegang tot de online programma’s
  • Sociale omgeving betrekken
  • Eigen regie wordt gestimuleerd
Therapieland Patientenpopulatie

Bekijk hier meer informatie over de tarieven van Gezondeboel

Extra opties

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!

Wat denken cliënten van ons platform?

Zou Gezondeboel aanraden

76%

Ervaren afname van klachten door gebruik platform

63%

Tevredenheid is gemiddeld een

8.1

Zij gingen u al voor

Akzonobel
Ascender
Balans & Impuls
Perspectief