Leefstijl

Over het programma

De manier waarop jij je leven inricht, heeft meer invloed op je stresslevel, je energie en je humeur dan je misschien zou denken. Als je lekker in je vel zit en goed voor jezelf zorgt, kun je meer dingen aan. In dit programma komen verschillende onderwerpen aan bod die allemaal jouw leefstijl kunnen verbeteren, zoals mediagebruik, ontspanning, beweging, slaap en voeding.

Voor wie?

Het programma is geschikt voor volwassenen met stress angst of somberheidsklachten die om die reden baat kunnen hebben bij een leefstijlinterventie.

Korte inhoud 

De eerste sessie is het langst en daarna zijn het maar twee of drie filmpjes per week. Hoe meer je oefent, hoe makkelijker het wordt. Je zal stap voor stap merken wat jij fijn vindt en waardoor jij je beter voelt. Zo kun je aan het einde van het programma een Leefstijlplan opstellen dat is aangepast aan jouw behoeften, wensen en situatie.

Tijdsindicatie:  6 weken

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!