Lekker Slapen

Over het programma

Slaap je slecht en wil je leren wat jij kunt doen om weer lekker te slapen? In dit programma ga je aan de slag en leer je wat jij kunt doen om je slaapprobleem aan te pakken. ‚Äč

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor mensen die last hebben van slaapproblemen. Deze slaapproblemen uiten zich in het slecht kunnen inslapen, doorslapen en moeite hebben met wakker worden. Als je de diagnose insomnia hebt, raden we je aan dit programma te volgen onder begeleiding van een arts of psycholoog. 

Korte inhoud 

In vijf sessies krijg je handvatten aangereikt om je slaapproblemen aan te pakken. Gedurende het hele programma houd je een slaapdagboek bij. Het programma start met uitleg over slaapproblemen en je doet een korte slaaptest. Daarnaast staan we stil bij je slaapgewoontes en de slaapkamerinrichting. Vervolgens ga je aan de slag met ontspanning en kun je verschillende ontspanningsoefeningen doen. Daarna bespreken we je gedachten over slapen en piekeren in bed. Het programma wordt afgesloten met een nameting van de slaaptest. 

Tijdsindicatie: 5 weken

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!