Balans

Over het programma

Vind je het lastig om balans te houden tussen bijvoorbeeld je werk en je privé? Heb je last van stressklachten en zou je wat meer in balans willen zijn? In dit programma ga je hiermee aan de slag. 

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor (jong)volwassenen die bewust of onbewust op zoek zijn naar balans in hun leven.

Korte inhoud 

In de eerste sessie van dit programma wordt uitleg gegeven over (on)balans, stress en welzijn. Ook stel je doelen op die we gedurende het programma gaan bijhouden. Daarnaast staan we stil bij welke waarden jij belangrijk vindt en hoe je je leven zou willen leiden. We brengen je huidige situatie in kaart aan de hand van verschillende levensdomeinen. Vervolgens kijken we naar de realiteit: waar heb jij zelf invloed op en waar niet? Welke rol speelt jouw mindset hierin? In de volgende sessie ga je kijken wat jij zelf kunt doen om je balans te herstellen. Het gaat hier over ontspanning, time-management, grenzen stellen en gezond leven. Aan het einde van het programma kijk je hoe de balans ervoor staat en welke aanpassingen je eventueel nog moet maken. 

Tijdsindicatie: 5 weken

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!