Over de training

Sociale angst kan veel impact hebben op je leven, je bent bang dat anderen negatief of slecht over jou denken. Dit herken je misschien wel. Mensen met sociale angst zijn veel bezig met nadenken over hoe zij zich gedragen, het kan daardoor ontzettend veel energie kosten om ergens heen te gaan. Ontzettend vervelend dus. In deze training ga je hiermee aan de slag. 

 

Voor wie?

deze training is hoofdzakelijk bedoeld voor volwassenen met sociale angst. Indien er sprake is van middelengebruik bevelen we, vanwege de sedatieve effecten van middelen, aan om eerst hulp te zoeken voor het middelengebruik. 

 

Deze training is opgebouwd uit vijf sessies. In de eerste sessie krijg je uitleg over sociale angst en vul je een vragenlijst in om je angst in kaart te brengen. De tweede sessie gaat over onderwerpen die relevant zijn bij sociale angst, waaronder vermijding en zelfbeeld. In de derde sessie ga je aan de slag met aandachtstraining en gedragsexperimenten. Tot slot vul je opnieuw de vragenlijst in en stellen we een terugvalpreventieplan op. 

 

Tijdsindicatie: 6 – 10 weken

Misschien ook interessant

Kom meer te weten over ons platform.

Misschien ook interessant

Accepteren

Dit is voor mensen die aan de slag willen om nare gevoelens en gebeurtenissen een plekje te geven.

Lees meer

ACT your way

Deze training is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 15 en 25 jaar die willen leren hun eigen weg te volgen.

Lees meer

Activatie

Deze training is bedoeld voor mensen die baat hebben bij een regelmatige dagstructuur.

Lees meer

AD(H)D – Jongeren

Deze training is bedoeld voor adolescenten met AD(H)D-klachten.

Lees meer

Alcohol onder Controle

Deze training is voor volwassenen die kampen met overmatig alcoholgebruik.

Lees meer

Angst – kinderen

Deze training is bedoeld voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar die angstklachten ervaren.

Lees meer

Angst voor de tandarts

Een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts en 800.000 mensen zijn zelfs zo bang voor de tandarts dat ze niet meer durven te gaan. Het komt dus ontzettend vaak voor.

Lees meer

Kom meer te weten over ons platform.

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!