Over de training

Het verlies van een dierbare is een van de heftigste en meest ingrijpende, negatieve gebeurtenissen in iemands leven. Zeker als iemand overlijdt door zelfdoding. Vragen over waarom en of het te voorkomen was, spelen wellicht in je hoofd. Mogelijk vraag je je af hoe je het leven weer op kunt pakken. deze training helpt je op weg.

 

Voor wie?

deze training is bedoeld voor volwassenen die een rouwperiode doormaken na het verliezen van een dierbare aan zelfdoding (suïcide).

 

In deze training krijg je informatie over de verschillende fasen in het rouwproces aan de hand van het rouwmodel van William Worden. Je krijgt uitleg over de rouwperiode, met onder andere praten over verlies, traumatische vondst en reacties van anderen; rouw binnen het gezin en we besteden aandacht aan jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Met behulp van verschillende opdrachten bieden we je handvatten om meer grip te krijgen op je leven na het doormaken van zo’n verlies. 

Misschien ook interessant

Kom meer te weten over ons platform.

Misschien ook interessant

Accepteren

Dit is voor mensen die aan de slag willen om nare gevoelens en gebeurtenissen een plekje te geven.

Lees meer

ACT your way

Deze training is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 15 en 25 jaar die willen leren hun eigen weg te volgen.

Lees meer

Activatie

Deze training is bedoeld voor mensen die baat hebben bij een regelmatige dagstructuur.

Lees meer

AD(H)D – Jongeren

Deze training is bedoeld voor adolescenten met AD(H)D-klachten.

Lees meer

Alcohol onder Controle

Deze training is voor volwassenen die kampen met overmatig alcoholgebruik.

Lees meer

Angst – kinderen

Deze training is bedoeld voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar die angstklachten ervaren.

Lees meer

Angst voor de tandarts

Een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts en 800.000 mensen zijn zelfs zo bang voor de tandarts dat ze niet meer durven te gaan. Het komt dus ontzettend vaak voor.

Lees meer

Kom meer te weten over ons platform.

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!