e-Mental Health voor het bedrijfsleven

Versterk het mentale kapitaal van jouw werknemers

Volgens een recent onderzoek van het Nationaal Centrum Preventie Stress en Burn-Out (NCPSB) is het aantal mensen met een burn-out flink toegenomen sinds de uitbraak van het coronavirus. Het onderzoek toont aan dat er in Nederland vier miljoen verborgen burn-outs zijn. Dit zijn mensen die binnen een half jaar dreigen uit te vallen als er geen actie wordt ondernomen. 

Volgens het NCPSB is het bedrijfsleven niet voorbereid op een massale uitval van arbeidskrachten en adviseert werkgevers daarom preventieve actie te ondernemen. Door werknemers preventieve interventies aan te bieden die hen bewust maken van de omstandigheden die leiden tot stress, kun je een mogelijke burn-out goed voorkomen. Wacht je hier te lang mee, dan is een werknemer gemiddeld één tot anderhalf jaar niet inzetbaar.

Gezondeboel biedt de oplossing: een schaalbaar online aanbod om de mentale weerbaarheid van medewerkers te vergroten. Hierbij geloven we in amplitie (het versterken van medewerkers), data-gerichtheid en eigen regie (medewerkers zelf aan zet). Het versterken van de medewerker doen we door middel van innovatieve online trainingen, workshops en coaching.

Gezondeboel is een label van Therapieland, marktleider in e-Health toepassingen in de Nederlandse gezondheidszorg. Met alle kennis en ervaring die wij met moederorganisatie Therapieland hebben opgedaan, weten we hoe gedrag op een effectieve en inspirerende manier veranderd kan worden.

Hoe werken we?

preventief, data-gericht en eigen regie

Bij Gezondeboel werken we preventief door in een vroegtijdig stadium bewustwording te creëren en een laagdrempelige interventie aan te bieden. Op deze manier versterken we het mentale kapitaal van de medewerker (amplitie), waardoor zij veerkrachtiger worden en beter om kunnen gaan met stressoren. Meer weten over onze werkwijze, prijzen en kosten-baten analyse? Vraag een kennissessie aan,  ga direct zelf aan de slag met e-Health door een gratis proefaccount aan te vragen of download de brochure.

Ons aanbod

Inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

Online trainingen

Je kunt een training zien als een online cursus met alle relevante informatie rondom een bepaald onderwerp – in de vorm van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips.

Workshops

Coaching

Voor medewerkers die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken hebben we professionele coaches klaarstaan. De coaching vindt plaats via (beeld)bellen en chatberichten.

Workshops

Workshops

Tijdens interactieve workshops worden actuele onderwerpen op een inspirerende manier behandeld. Denk bijvoorbeeld aan de overgang, mentale veerkracht of het herkennen van stresssignalen.

De voordelen van e-Health

In de bedrijfsgezondheidszorg

  • Werken vanuit amplitie 
  • Ruim aanbod, passend bij elke doelgroep
  • Laagdrempelig 
  • Hoge gebruikerstevredenheid (8,1)
  • Ontwikkeld met experts en wetenschappers  
  • Expert in online gedragsverandering
  • Levenslang toegang tot de online programma’s
  • Sociale omgeving betrekken
  • Eigen regie wordt gestimuleerd
Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!

Zo beoordelen gebruikers ons platform

Tevredenheidscijfer

8,1

Ervaren klachtafname

76%

Zou Gezondeboel aanraden

78%

Zij gingen u voor

arboned
Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Benieuwd hoe Buurtzorg het Gezondeboel platform inzet voor haar werknemers?