Stressjam

Stressjam is een serious Virtual Reality game waarin door middel van coaching, VR en persoonlijke, real-time biofeedback de stressmindset wordt getraind. Dit houdt in dat de medewerker leert de werking van het eigen stress-systeem kennen. Hij of zij doet dit door op een virtuele reis te gaan naar een exotisch eiland waar hij opdrachten moet zien te volbrengen door het juiste stressniveau te gebruiken. Dit doet iemand door mechanismen te vinden in zijn eigen lichaam, die te onderzoeken en zo in te zetten dat iemand zichzelf leert stressen of juist kalmeren.

Dit alles gebeurt in individuele trainingssessies van zestig minuten. Daarnaast wordt In die tijd wordt dus ook aangeleerd om stress positief te gebruiken. Het herkennen van stress is een belangrijk onderdeel van stressmanagement, want zelfs positieve stress zal, veranderen in stress die je gezondheid aantast als het maar lang genoeg aanwezig is.

Tijdens de sessies wordt gebruikgemaakt van situaties uit het dagelijks werk en /leven. De sessies vinden plaats onder begeleiding van een StressJam-coach van Gezondeboel. Voor een optimaal effect is ons advies om vier sessies

Misschien ook interessant

Kom meer te weten over ons platform.

Misschien ook interessant

Icoon Acceptatie

Accepteren

Dit is voor mensen die aan de slag willen om nare gevoelens en gebeurtenissen een plekje te geven.

Lees meer

ACT your way

Deze training is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 15 en 25 jaar die willen leren hun eigen weg te volgen.

Lees meer
Icoon dagstructuur

Activatie

Deze training is bedoeld voor mensen die baat hebben bij een regelmatige dagstructuur.

Lees meer

AD(H)D – Jongeren

Deze training is bedoeld voor adolescenten met AD(H)D-klachten.

Lees meer

Alcohol onder Controle

Deze training is voor volwassenen die kampen met overmatig alcoholgebruik.

Lees meer

Angst – kinderen

Deze training is bedoeld voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar die angstklachten ervaren.

Lees meer

Angst voor de tandarts

Een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts en 800.000 mensen zijn zelfs zo bang voor de tandarts dat ze niet meer durven te gaan. Het komt dus ontzettend vaak voor.

Lees meer

Kom meer te weten over ons platform.

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!