Op dit platform kun je waar je maar wilt in je eigen tijd en tempo werken aan jezelf.  Zo kun je:

 

 • Een online training volgen
  In een online training staan video’s, animaties, opdrachten en extra informatie die je kunt lezen rondom een bepaald onderwerp. De trainingen worden ontwikkeld door professionals en ervaringsdeskundigen, zodat ze zo goed mogelijk aansluiten. Het kan zijn dat een training niet helemaal aansluit op jouw specifieke situatie. Toch kan bepaalde informatie nog steeds nuttig zijn. Lees daarom de informatie die wel bij jouw situatie past en sla over wat minder op jou van toepassing is. 
 • Een vragenlijst invullen
  Op het platform kun je uitgenodigd worden voor één of meer vragenlijsten. Soms kom je deze vragenlijsten ook in de online trainingen tegen. Een vragenlijst kan helpen om in beeld te brengen waar je last van hebt of juist behoefte aan hebt. Weet dat de uitslag op een vragenlijst slechts een indicatie is.
 • Je sociale omgeving uitnodigen
  Tijdens het volgen van jouw training kun je jouw sociale omgeving gemakkelijk betrekken. Denk bij je sociale omgeving bijvoorbeeld aan je partner, een vriend(in) of een familielid. Als jij ze daarvoor uitnodigt, krijgen zij een eigen training die speciaal voor hen geschreven is. Ze krijgen informatie, tips en handvatten die hen kan helpen om jou beter te begrijpen en/of te helpen. Je kunt in totaal één iemand uitnodigen.
 • Berichten uitwisselen
  Via Gezondeboel kun je via een beveiligde berichtenfunctionaliteit berichten uitwisselen met je behandelaar of begeleider.

Werken aan jezelf in vier simpele stappen

Aanmelding door je behandelaar of begeleider
Je hebt een uitnodiging via de email ontvangen
Registreer je account (dit kan ook anoniem)
Maak kosteloos gebruik van het programma
Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteid van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiling volgend de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!