Bij Gezondeboel geloven we dat goede huisartsenzorg begint bij gezonde en gelukkige medewerkers. Waar ons moederbedrijf Therapieland er is voor jullie patiënten, zijn wij er voor jullie team. Wij bieden namens SSFH jouw praktijk daarom graag online programma’s, op maat gemaakte workshops en coaching aan op het gebied van werkdruk en agressie en ongewenst gedrag.

 

Let op: De vouchers van SSFH zijn momenteel uitverkocht. Je kunt dus geen nieuwe aanvraag meer doen. Heb je al eerder een voucher aangevraagd en deze toegekend gekregen? Dan kun je verder met het aanvragen van maatwerkprogramma’s.

Ons aanbod voor maatwerk

Verhoog je mentale veerkracht met onze online programma’s

Kies zelf waar en wanneer je wilt werken aan je eigen mentale gezondheid en vitaliteit! Vanuit SSFH kun je als praktijkmedewerker gratis gebruik maken van onze online programma’s. Maak gemakkelijk een account aan en ga aan de slag met de drie thema’s binnen “Goed voor elkaar” van SSFH: agressie en ongewenst gedrag, werkdruk en loopbaanperspectief. 
 

LET OP: Gezondeboel is onderdeel van Therapieland. Indien je al gebruik maakt van Therapieland, dien je een ander emailadres te gebruiken voor de aanmelding!

Makkelijk aan de slag met maatwerk

We snappen dat je niet zit te wachten op extra administratief werk. Daarom hebben we het aanvragen van het maatwerkprogramma zo makkelijk mogelijk gemaakt. In 6 duidelijke stappen zorgen we er samen voor dat alles goed geregeld is.

 

  • Vraag  de voucher aan bij SSFH (momenteel uitverkocht).
  • Vul ons  aanvraagformulier  in.
  • Twijfel je nog over wat bij jou of jouw praktijk past? Vul dan de vragenlijsten in op ons platform.
  • Ontvang een passend advies op basis van jouw behoeften.
  • Plan direct bij ons of bij een van onze coaches een datum in waarop we aan de slag gaan.
  • Declareer de kosten voor het maatwerkprogramma gemakkelijk direct bij SSFH.