Wanneer je voor de eerste keer gebruikt maakt van een koppeling zal je de vraag krijgen om een nieuw account te maken of een bestaand account te koppelen aan de koppeling. Wanneer je nog nooit gebruik hebt gemaakt van Therapieland of Gezondeboel dan kan je op de groene knop “ga verder” klikken. Er wordt dan een nieuw account voor je aangemaakt.

Wanneer je al een account hebt bij Therapieland of Gezondeboel hebt klik dan op de link in de onderste zin. Wanneer je op deze link hebt geklikt zal je op een andere pagina terechtkomen. Zie de volgende pagina 

Op deze pagina heb je twee mogelijkheden om je bestaande account te koppelen. Aan de linkerkant kan je een e-mail laten sturen naar het e-mailadres waarmee je inlogt op Therapieland of Gezondeboel. De ontvangen Verificatie Code kan je dan invullen. Als je dan op “Verifieer” klikt zal de koppeling worden gekoppeld aan je huidige account.

Aan de rechterkant kan je inloggen met je E-mailadres en Wachtwoord van het account wat al bekend is bij Therapieland of Gezondeboel. Als je dan op “Log in” klikt zal je account worden gekoppeld aan het al bekende account.