De e-interventies waar u uit kunt kiezen zijn:

Rouwverwerking

Het verliezen van een naaste kan zich uiten in problemen op een of meerdere gebieden in je leven. Je begint met het invullen van een rouwmeter. Hierna volgen de inhoudelijke sessies met uitleg over rouw, schrijfopdrachten en praktische tips. De volgende thema’s komen hierbij aan bod: het rouwproces, steun en troost, de realiteit van het verlies aanvaarden, omgaan met emoties, ontspannen, omgaan met gedachten en je leven vorm geven.

Coaching: 6 coachsessies

Relatieproblemen

Deze e-interventie is ontwikkeld voor mensen die graag hun relatie willen verbeteren. Het is niet bedoeld voor zware relatieproblematiek. Je kan de interventie alleen volgen of samen met je partner. De interventie begint met het in kaart brengen van de relatie en het stellen van doelen, waarbij effectieve communicatie en emotie-uiting centraal staan. Het behandelt ook het belang van gezonde conflicten, samen leuke dingen doen, intimiteit en seksualiteit.

Coaching: 2 coachsessies

Omgaan met geldzorgen

Met behulp van deze e-interventie leer je zelf te beslissen hoe om te gaan met geld en geldproblemen. De interventie begint met het onderzoeken van de eigen wensen en krachten. Hierna volgt een sessie waarin de eigen financiële situatie in kaart wordt gebracht. Na deze sessies kan de iemand kiezen tussen twee onderdelen: een onderdeel over geldproblemen en een onderdeel over sparen en besparen. In elk onderdeel staan oefeningen, voorbeelden en tips.

Coaching: 2 coachsessies