e-Health voor coaches

Een innovatief online platform voor e-Coaching

Bij e-Coaching wordt het traditionele model van face to face contact tussen coach en coachee vervangen door of aangevuld met online coaching. Gezondeboel biedt een veilig en overzichtelijk online platform waar je als coach online trainingen en vragenlijsten kunt uitsturen, coachees kunt monitoren, kan beeldbellen met coachees en beveiligd berichten kunt versturen.

 

Doelgericht gedragsverandering realiseren

Met e-Coaching kan er snel resultaat worden behaald. Het inzetten van online functionaliteiten versnelt de natuurlijke manier waarop mensen leren en gedragsverandering realiseren. Uit onderzoek blijkt dat online trainingen effectief zijn bij het aanpakken van psychische klachten.

Ons aanbod

Inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

Online trainingen

Je kunt een training zien als een online cursus met alle relevante informatie rondom een bepaald onderwerp – in de vorm van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips.

Vragenlijsten

Een vragenlijst geeft inzicht en creëert bewustwording, zowel voor de professional als voor de cliënt. Aan de uitkomsten van de vragenlijst kunnen trainingen van Gezondeboel gekoppeld worden.

Beeldbellen

Beeldbellen

Door gebruik te maken van beeldbellen kunnen professional en gebruiker op een beveiligde manier op afstand met elkaar communiceren.

De voordelen van e-Health

  • Werken vanuit amplitie 
  • Ruim aanbod, passend bij elke doelgroep
  • Laagdrempelig 
  • Hoge gebruikerstevredenheid (8,1)
  • Ontwikkeld met experts en wetenschappers  
  • Expert in online gedragsverandering
  • Levenslang toegang tot de online programma’s
  • Sociale omgeving betrekken
  • Eigen regie wordt gestimuleerd
Therapieland Patientenpopulatie

Bekijk hier meer informatie over de tarieven van Gezondeboel

Extra opties

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510
Logo CE markering

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof en voldoen wij aan de geldende regels binnen de EU.