Ontdek Gezondeboel Bekijk de animatie in 2 minuten
Over ons

Gezondeboel wil op een laagdrempelige en toegankelijk manier zorg en ontwikkeling bij mensen brengen. Want iedereen kan vroeg of laat worden geconfronteerd met een lastige situatie, waardoor je mentale gezondheid voor een korte of langere periode uit balans is. Bijvoorbeeld een veranderende situatie thuis of op het werk, een vervelende gebeurtenis in je privéleven of een persoonlijke uitdaging waar jìj graag mee aan de slag gaat.

Onze gebruiksvriendelijke en inspirerende programma’s zorgen ervoor dat iedereen snel en effectief aan de slag kan met het verbeteren van zijn of haar mentale gezondheid. Als je wilt kun je hierbij online begeleiding inschakelen. Met deze brede aanpak kan iedereen, waar en wanneer hij of zij wíI, werken aan de beste versie van zichzelf.

Onze specialismen zijn
Achtergrond

Gezondeboel is ontstaan vanuit Therapieland‚ een innovatieve speler in de zorg die inspirerende e-Health programma’s biedt.

Sinds de oprichting in 2012 heeft Therapieland 90 innovatieve online programma’s ontwikkeld voor de geestelijke gezondheidszorg (basis GGZ en gespecialiseerde GGZ), de huisartsenzorg & POH, en de ziekenhuiszorg. De programma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met experts en ervaringsdeskundigen en zijn daarnaast gebaseerd op bewezen behandelmethodes. Therapieland wordt gebruikt door meer dan 2000 huisartsenpraktijken, 1900 psychologenpraktìjken, en een aantal ziekenhuizen en inmiddels heeft Therapieland ruim 120.000 gebruikers. In 2018 is Gezondeboel opgericht om ook mensen buiten de zorg de handvatten te bieden om de beste versie van zichzelf te worden.