BIT-C (Bern Inventory of Treatment Goals Checklist)

 

Onderwerp

Doelen stellen

 

Doel

Effectmeting

 

Wijze van afnemen

Zelfrapportage

 

Doelgroep

Volwassen cliënten binnen de medische psychologie

 

Afnametijd

15 min

 

Aantal vragen 

19

 

Kosten

n.v.t.

 

Samenvatting

De BIT-C is een instrument dat gebruikt wordt voor het inventariseren en opstellen van de behandeldoelen van de cliënt. Ook geeft het instrument aan in hoeverre deze doelen uiteindelijk zijn behaald. Het instrument bestaat uit twee losse vragenlijsten: één voor aan het begin van de behandeling en één voor wanneer de behandeling beëindigd is.

 

Schalen

Geen

 

Auteur

Bern Inventory of Treatment Goals. Vertaald door dr. A. Hafkenscheid (Sinai Centrum, Joodse GGZ, Amersfoort, Amstelveen), met medewerking van mevrouw drs. C.E.W. Geerse (coördinator Lerarenopleiding Voortgezet Onderwijs Duits, Hogeschool Windesheim, Zwolle), aangevuld door drs. H. Withaar met medisch psychologische doelstellingen. Met toestemming van Prof. Dr. M. Grosse Holtforth, Associate Professor University of Bern, d.d. 8 augustus 2014.

‘ RUIMTE VOOR EEN KORTE
MAAR INSPIRERENDE BLOCKQUOTE ’

Reinier Landstra

Misschien ook interessant

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!