Coaching

Kies je persoonlijke coach

Soms hebben medewerkers naast de online trainingen een extra steuntje in de rug nodig. Dit extra steuntje in de rug kan worden gegeven door een persoonlijke coach. De coach begeleidt de werknemer via het Gezondeboel-platform en helpt hem of haar met het doorlopen van de training. 

Al onze coaches zijn psycholoog en kunnen zowel korte als intensieve trajecten verzorgen. Het contact met een coach verloopt, afhankelijk van de wens van de medewerker, via chat of beeldbellen. De coach kent de route en de valkuilen en kan daarom bijsturen, steunen en motiveren wanneer dat nodig is. Indien nodig kan de coach medewerkers doorverwijzen naar verdere hulp buiten of binnen de organisatie.

Benieuwd wat online coaching voor jouw medewerkers kan betekenen? Neem contact op met Carlijn Brouwer via carlijn@gezondeboel.nl of via 0651034326.

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof en voldoen wij aan de geldende regels binnen de EU.