De training ‘Het hele gezin thuis – corona’ is speciaal ontwikkeld voor ouders met een kind in de basisschoolleeftijd. De coronacrisis heeft ongetwijfeld invloed op het gezinsleven. Je zit al een aantal weken met het hele gezin zoveel mogelijk thuis en veel sociale activiteiten zijn stil komen te liggen. Het is een kans om meer tijd met elkaar door te brengen, maar het brengt waarschijnlijk ook de nodige uitdagingen met zich mee. Je bent opeens naast ouder ook leerkracht. Jouw kind begint zich misschien al stierlijk te vervelen en de emoties lopen soms hoog op.

 

De training bevat informatie over het aanbrengen van structuur en regelmaat, het omgaan met de emoties van jouw kind en je krijgt tips over hoe je het gezellig kunt houden in huis. Je krijgt handvatten om met deze uitzonderlijke situatie om te gaan. In het programma wordt rekening gehouden met het feit dat elk kind, elk gezin en elke situatie anders is. Ouders kunnen de training gratis en zelfstandig doorlopen.

 

De training is gratis te volgen voor iedereen. Je vindt de training hier.

Misschien ook interessant

Alles voor een gebalanceerde levensstijl

Amplitie of preventie?

Post Views: 139

Lees meer

Gratis beeldbellen t/m 17 mei

Post Views: 414

Lees meer
Coaching

Interview met preventiepsycholoog aan de TU Delft, Janne de Kan

Post Views: 150

Lees meer
Coaching

Interview met Rixta Vriend

Post Views: 251

Lees meer

Nieuw: Mentale revalidatie na corona

Mentale revalidatie na corona is een training die ex-coronapatiënten kan ondersteunen bij een gezond herstel. Ieder die een heftig ziekbed

Lees meer