De afgelopen weken hebben al veel professionals succesvol gebruikgemaakt van onze nieuwe beeldbelfunctionaliteit. Wij bieden beeldbellen t/m 17 mei voor iedereen gratis aan. Er is hierbij geen limiet op het aantal belminuten, je kunt er dus onbeperkt gebruik van maken. Ook geeft de nieuwe functionaliteit de mogelijkheid om schermen te delen.

 

Veilig beeldbellen

Door gebruik te maken van beeldbellen kunnen de gesprekken tussen behandelaren en cliënten op afstand plaatsvinden via ons beveiligde platform. Vanzelfsprekend voldoet deze beeldbelfunctionaliteit aan de eisen van de ISO 27001 en de NEN 7510. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat de zorg aan cliënten gewoon door kan gaan. Want samen staan we sterk!

 

Gebruik maken van beeldbellen (Computer en/of mobiele telefoon)

Wanneer je al gebruik maakt van de functionaliteiten van Gezondeboel vind je de beeldbellenoptie automatisch op jouw dashboard. Je kunt ook gebruik maken van onze Blikbel App, verkrijgbaar in de Google Play store of de App store van Apple. Een volledige uitleg over hoe je beeldbellen tot stand brengt vind je hier.

Maak je nog geen gebruik van onze producten, maar wil je wel kosteloos gebruik maken van beeldbellen? Neem dan contact op met Carlijn Brouwer via 06 51034326 / carlijn@gezondeboel.nl of Sandra Nauta via 0630570595 / sandra@gezondeboel.nl.

Meer weten over de beeldbeeldfunctionaliteit? Klik dan hier.

Misschien ook interessant

Alles voor een gebalanceerde levensstijl

Amplitie of Preventie?

Post Views: 250

Lees meer

ArtEZ studente over de Gezondeboel trainingen

Post Views: 421

Lees meer

Betekenisvolle zorg met Positieve Gezondheid

Post Views: 593

Lees meer

De helft van de thuiswerkers hikt tegen een burn-out aan

In maart 2020 stapten we massaal over naar thuiswerken, een verandering die in het begin wat spannend leek. Maar al

Lees meer

De rol van e-Health in het zorgprestatiemodel

Post Views: 243

Lees meer