photo

Gratis beeldbellen t/m 17 mei

Gepubliceerd op March 20, 2020, 1:46 p.m.

De afgelopen dagen hebben al veel professionals succesvol gebruikgemaakt van onze nieuwe beeldbelfunctionaliteit. Wij bieden beeldbellen t/m 17 mei voor iedereen gratis aan. Er is hierbij geen limiet op het aantal belminuten, je kunt er dus onbeperkt gebruik van maken. Ook geeft de nieuwe functionaliteit de mogelijkheid om schermen te delen. 

Door gebruik te maken van beeldbellen kunnen de gesprekken tussen behandelaren en cliënten op afstand plaatsvinden via ons beveiligde platform. Vanzelfsprekend voldoet deze beeldbelfunctionaliteit aan de eisen van de ISO 27001 en de NEN 7510. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat de zorg aan cliënten gewoon door kan gaan. Want samen staan we sterk! 

Wanneer je al gebruik maakt van de functionaliteiten van Gezondeboel vind je de beeldbellenoptie automatisch op jouw dashboard. Maak je nog geen gebruik van onze producten, maar wil je wel kosteloos gebruik maken van beeldbellen? Neem dan contact op met Carlijn Brouwer via 06 51034326 / carlijn@gezondeboel.nl of Sandra Nauta via 0630570595 / sandra@gezondeboel.nl.

Meer weten over de beeldbeeldfunctionaliteit? Klik dan hier