Virtueel ontspannen

Tijdens deze interactieve workshop worden medewerkers meegenomen op een virtuele reis, waarbij de innovatieve toepassingen van Virtual Reality worden besproken. Ook gaan we in op onderzoeken die gedaan zijn naar het effect van VR en de toekomst van deze innovatieve tool. Vervolgens gaan we in op ontspanning. Waarom is ontspanning eigenlijk zo belangrijk? Hoe houd ik een goede balans tussen inspanning en ontspanning? Heeft dit ook invloed op mijn werk- en privébalans? Wat zijn de gevolgen van te weinig ontspanning?

 

Dan is er de mogelijkheid om zelf een kijkje te nemen in de virtuele wereld. Hiervoor hoef je alleen maar de VR-bril op te doen en het programma Ontspanning op te starten. Na het bekijken van de instructievideo kies je zelf jouw omgeving: in het bos, op de heide, langs een rivier, in de bergen of op het strand. Je kunt op al deze plekken kiezen voor begeleide meditaties, ademhalingsoefeningen of alleen een muziekje of omgevingsgeluiden. Als cadeautje krijgt elke deelnemer een basis-VR-bril mee naar huis. Na de workshop weten medewerkers hoe ze zelf kunnen ontspannen en hebben ze handvatten om dit thuis / op kantoor zelfstandig te doen.

Misschien ook interessant

Kom meer te weten over ons platform.

Misschien ook interessant

Icoon Acceptatie

Accepteren

Dit is voor mensen die aan de slag willen om nare gevoelens en gebeurtenissen een plekje te geven.

Lees meer

ACT your way

Deze training is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 15 en 25 jaar die willen leren hun eigen weg te volgen.

Lees meer
Icoon dagstructuur

Activatie

Deze training is bedoeld voor mensen die baat hebben bij een regelmatige dagstructuur.

Lees meer

AD(H)D – Jongeren

Deze training is bedoeld voor adolescenten met AD(H)D-klachten.

Lees meer

Alcohol onder Controle

Deze training is voor volwassenen die kampen met overmatig alcoholgebruik.

Lees meer

Angst – kinderen

Deze training is bedoeld voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar die angstklachten ervaren.

Lees meer

Angst voor de tandarts

Een kwart van de Nederlanders is bang voor de tandarts en 800.000 mensen zijn zelfs zo bang voor de tandarts dat ze niet meer durven te gaan. Het komt dus ontzettend vaak voor.

Lees meer

Kom meer te weten over ons platform.

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!