De Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX) is ontwikkeld door TNO en helpt inzicht te krijgen in de duurzame inzetbaarheid van werkenden. De DIX kan zowel individueel als op groepsniveau worden afgenomen. Door de DIX meerdere malen in te zetten kan ook inzicht worden verkregen in de ontwikkeling van duurzame inzetbaarheid over de tijd.

De 4 kerngebieden:

  1. gezondheid;
  2. weten en kunnen;
  3. werkplezier; en
  4. werk-privé balans.

De 4 aanvullende blokken:

  1. jouw presteren nu;
  2. jouw presteren in de toekomst;
  3. persoonlijk leiderschap; en
  4. belemmerende factoren.

 

Auteur

© TNO

 

Uitslag van de vragenlijst

De medewerker krijgt na het invullen van de DIX de resultaten te zien in een persoonlijke, beveiligde omgeving. Deze worden als ‘stoplichtkleuren’ weergegeven. Het is mogelijk om in de uitslag direct een advies te tonen. Op deze manier kan de medewerker meteen aan de slag met een bepaald onderwerp door middel van een online programma. Voor management of HR is terugkoppeling van groepsscores vanaf 10 personen (bij gemiddelde scores) en vanaf 30 personen (voor scoreverdeling) mogelijk, inclusief een advies van onze consultants. 

 

Afnametijd

De DIX bestaat uit 80 vragen, +/- 20 minuten invultijd. B1 taalniveau.  

‘ RUIMTE VOOR EEN KORTE
MAAR INSPIRERENDE BLOCKQUOTE ’

Reinier Landstra

Misschien ook interessant

Therapiland Digitrust ISO 27001
Therapiland Digitrust NEN 7510

Veilig & vertrouwd

Bij Gezondeboel hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en anonimiteit van ons platform. Gezondeboel is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, wat betekent dat wij onze informatiebeveiliging volgens de norm waarborgen. Ook zijn wij AVG-proof!