VR Ontspanning

Over het programma

In dit programma kun je ontspannen met behulp van Virtual Reality. Het programma bestaat uit verschillende rustgevende situaties: in het bos, op de heide, langs een rivier, in de bergen of op het strand. Binnen deze situaties kun je zelf kiezen uit verschillende manieren van begeleiding; muziek, omgevingsgeluiden of een mindfulness-oefening.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor mensen die willen ontspannen. Om met dit Virtual Reality programma aan de slag te gaan, heb je een Virtual Reality bril nodig.

Korte inhoud 

In dit programma ga je verschillende ontspanningsoefeningen doen met behulp van Virtual Reality. Je kunt naar het bos, de heide op, langs een rivier relaxen, de bergen in of lekker uitwaaien langs het strand. Hier kun je een begeleide meditatie doen en luisteren naar natuurgeluiden of muziek. Of gewoon lekker niets, dat kan natuurlijk ook. Om dit Virtual Reality programma zo goed mogelijk te gebruiken, geven we je met behulp van een animatie eerst informatie over hoe het oefenen met VR in zijn werk gaat.

Tijdsindicatie: vrij 

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!