Somberheid

Over het programma

Somberheid herken je aan een somber, verdrietig of moedeloos gevoel, het verlies van plezier in activiteiten, verminderde concentratie, verlies van energie, moeite met slapen en lusteloosheid. Wanneer jouw somberheid erg lang aanhoudt of een groot effect op jouw leven heeft, waardoor je bijvoorbeeld niet meer goed kunt functioneren op je werk, thuis of bij vrienden, is het verstandig om actief met jouw somberheidsklachten aan de slag te gaan. In dit programma leer je meer over somberheid, het belang van structuur en ga je aan de slag met het uitdagen van jouw gedachten. 

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor mensen met somberheidsklachten, zowel preventief als wanneer je al lichte tot matige somberheidsklachten hebt. 

Korte inhoud 

Dit programma start met uitleg over somberheid. Daarna wordt er uitleg gegeven over het belang van structuur. Je gaat een activiteitendagboek bijhouden en onderzoeken welke activiteiten een positieve invloed op jou hebben. In de sessie daarna ga je aan de slag met jouw belemmerende gedachten en hoe je deze kunt uitdagen.  

Tijdsindicatie: 4 - 5 weken

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!