Rouw

Over het programma

Bij het verliezen van een naaste staat je leven op zijn kop. Dit kan zich uiten in problemen op een of meerdere gebieden in je leven. In dit programma wordt uitleg gegeven over rouw, krijg je schrijfopdrachten en praktische tips. 

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor mensen die een naaste hebben verloren en problemen ervaren op een of meer levensgebieden en daar wat hulp bij nodig hebben. Wanneer er sprake is van veel problematiek en ernstig vastlopen in het rouwproces, zal intensievere begeleiding nodig zijn en we raden je in dat geval dan ook aan om hiervoor hulp te zoeken. 

Korte inhoud 

Aan het begin van het programma vul je een rouwmeter in. Hierna volgen de inhoudelijke sessies met uitleg over rouw, schrijfopdrachten en praktische tips. De volgende thema’s komen hierbij aan bod: het rouwproces, steun en troost, de realiteit van het verlies aanvaarden, omgaan met emoties, ontspannen, omgaan met gedachten en je leven vorm geven. In de laatste sessie vul je nogmaals de rouwmeter in. 

Tijdsindicatie: 9 - 16 weken

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!