Eerste stap naar herstel

Over het programma

In dit programma ga je een start maken met jouw herstel. Je kunt zelf kiezen waar je mee aan de slag wilt, bijvoorbeeld ontspanning of minder piekeren. 

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor mensen die een eerste stap richting herstel willen maken. Het kan zijn dat je nog moet wachten op je behandeling, en dat je alvast aan de slag wilt gaan met je herstel. 

Korte inhoud 

Binnen dit programma gaan we uit van jouw eigen veerkracht. Het programma bestaat uit vijf onderdelen: ontspanning, zelfcontrole, activatie, het verbeteren van je slaap en minder piekeren. Je kunt zelf een onderdeel kiezen, maar je kunt ook alles doorlopen. Ieder onderdeel begint met een uitleg, waarna je een eerste stap zet door middel van een opdracht. Wil je verder werken aan een van de onderdelen? Dan kun je het uitgebreide programma volgen waar aan het eind van elk onderdeel naar wordt verwezen. 

Tijdsindicatie: 2 - 5 weken

AAN DE SLAG

Ben je benieuwd wat Gezondeboel voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!